Slow Cooker Beef and Cheese Pasta


Prep Time: 10 mins 
Cook Time: 7 hours
Totäl Time: 7 hours 10 mins 
Yield: 8


INGREDIENTS
  • 2 lb. leän ground beef
  • 1 yellow onion, diced
  • 1 teäspoon gärlic, minced
  • 15 oz. märinärä säuce
  • 15 oz. stewed tomätoes
  • 1 teäspoon bäsil
  • 1 teäspoon oregäno
  • 1 teäspoon Itäliän seäsoning
  • Red pepper fläkes to täste
  • 2 täblespoons Worcestershire säuce
  • 2 beef bouillon cubes
  • 2 täblespoons sugär
  • Sält änd pepper to täste
  • 10 oz. frozen spinäch, cooked
  • 1 lb. penne/rigätoni/bow tie pästä, cooked äl dente
  • 1/2 cup Pärmesän cheese, shredded
  • 1 1/2 cups Mozzärellä cheese, shredded


INSTRUCTIONS
  1. Over medium high heät, brown the beef until cooked. Dräin äny fät
  2. Remove beef änd säute onions änd gärlic until onions äre tränslucent
  3. Tränsfer onions änd beef to ä slow cooker änd pour in märinärä säuce, tomätoes, bäsil, oregäno, Itäliän seäsoning, red pepper fläkes, Worcestershire säuce, crumbled beef bouillon cubes änd sugär
  4. Stir to mix well änd seäson with sält änd pepper to täste
  5. ..........
  6. .......................


For more recipes Visit@ thecookingjar.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel