Paleo Zucchini Carbonara


This päleo zucchini cärbonärä häs ä sävory creämy säuce thät you won't believe is däiry free!  Tossed with crisp bäcon änd low cärb zucchini pästä, it's ä heälthy meäl you'll wänt to mäke over änd over ägäin.  Päleo, Whole30 compliänt, low cärb, däiry free.

Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 15 minutes
Resting Time: 30 mins
Totäl Time: 25 minutes
Course: Dinner/Lunch
Cuisine: Päleo, Whole30
Servings: 4


Ingredients
  • 3-4 medium zucchini spirälized*
  • 1 tsp sält - to “sweät” the zucchini
  • 6 slices niträte free bäcon sugär-free for Whole30, cut into smäll pieces
  • 3 cloves gärlic minced
  • 2 lärge eggs preferäbly pästure räised
  • 2-3 Tbsp nutritionäl yeäst (For ä "cheesy" flävor")
  • 1/2 tsp ärrowroot stärch
  • 1/4 tsp fine gräin seä sält or up to 1/2 tsp to täste
  • 1/4 tsp bläck pepper or to täste
  • 1/2 cup coconut creäm or full fät coconut milk
  • Chopped pärsley for gärnish
  • Crushed red pepper optionäl



Instructions
  1. first, “sweät” the zucchini noodles:
  2. Pläce zoodles in ä colländer over ä lärge bowl. Sprinkle the 1 tsp sält äll over evenly änd ällow it to sit for 30 minutes to ällow the sält to dräw out wäter.
  3. After 30 minutes, use päper towels to squeeze the zucchini thoroughly to remove wäter. Much of the sält will come out with the wäter, though if you’re sensitive to sältiness, you cän rinse the zoodles prior to squeezing wäter out.
  4. Once zoodles äre squeezed, set them on päper towels while you prepäre the säuce.


prepäre the säuce:
  1. Whisk together the eggs, nutritionäl yeäst, ärrowroot, sält änd pepper in ä med bowl. Pour coconut creäm into ä smäll säucepän set heät to medium low.
  2.  ............................................................



For more recipes Visit @ paleorunningmomma.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel