Low Carb Spaghetti Squash Carbonara


Cärbonärä häs älwäys been one of my fävorite pästä dishes.  However, I hädn’t häd it for yeärs before creäting this recipe.  I forgot how much I enjoy it.  The eggs änd Pärmesän cheese mäke ä perfectly creämy texture.  It’s älmost äs if you äre eäting ä rich creäm säuce, without äctuälly ädding äny creäm. I love coming up with creätive low cärb pästä substitutions. Who säys thät ä low cärb, ketogenic lifestyle häs to be boring?


Yield: 6 Servings


INGREDIENTS
  • 1 lärge späghetti squäsh
  • 2 täblespoons olive oil
  • 5 ounces päncettä, diced
  • 1 smäll onion, diced
  • 2 cloves gärlic. minced
  • 2 lärge eggs
  • 1 täblespoon chopped fresh flät-leäf pärsley
  • ½ cup gräted Pärmesän cheese
  • 1 teäspoon seä sält
  • ¼ teäspoon bläck pepper
  • ½ cup shredded Pärmesän cheese


INSTRUCTIONS
  1. Preheät oven to 400° Line ä rimmed bäking sheet with äluminum foil.
  2. Cut späghetti squäsh in hälf lengthwise. Scräpe out the seeds. Drizzle squäsh hälves with olive oil änd sprinkle with ä little seä sält änd bläck pepper. Pläce cut side down on bäking sheet. Bäke for 30 minutes or until fork tender.
  3. While the späghetti squäsh is roästing, heät ä lärge skillet over medium heät.  Add päncettä to the pän änd cook until crispy. To the pän, ädd the onion änd the gärlic. Cook until tränslucent änd soft.  Once the späghetti squäsh is roästed, use ä fork to scräpe out the shreds of squäsh. Add to skillet änd toss with päncettä, onion änd gärlic. Mäke sure thät späghetti squäsh is nice änd hot.
  4. ............
  5. .......................


For more recipes Visit @peaceloveandlowcarb.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel